Wij zijn een klein en persoonlijk kantoor met drie gespecialiseerde advocaten. Het kantoor bestaat sinds 1999, en werkt sinds 2005 in de huidige samenstelling.

Voor een goede en gedegen vertegenwoordiging in uw zaak vinden wij het noodzakelijk om ons te specialiseren. Dat hebben we sinds de oprichting in 1999 dan ook gedaan en we volgen alle ontwikkelingen in wetgeving en rechtspraak op de voet. Wij richten ons volledig op de volgende rechtsgebieden:

  • het familierecht
  • het strafrecht en jeugdstrafrecht

Vanwege onze jarenlange ervaring en kennis van zaken kunnen we uw belangen vakkundig behartigen. Wij nemen nieuwe zaken aan en nemen ook zaken over van andere advocaten.

In familiezaken treden wij veel op voor vaders en moeders die omgang met hun kind willen maar daarbij problemen ondervinden. Niet voor niets hebben wij sinds de oprichting van ons kantoor intensief contact met de Stichting Dwaze Vaders.

In strafzaken treden wij zowel voor volwassenen als minderjarigen op.

Wij vertegenwoordigen in zaken op basis van uurtarief en op basis van gefinancierde rechtsbijstand, de zogenaamde toevoeging. Ons kantoor bevindt zich naast het Paleis van Justitie in Den Haag. Zowel met de auto als het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar.

 

Contactinformatie

Adelheidstraat 8
2595 ED Den Haag

Tel: 070 - 3818915

info@wigmansardjoe.nl