Routebeschrijving

Ons kantoor bevindt zich naast het Paleis van Justitie nabij het centrum van Den Haag, en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. In de Adelheidstraat is doorgaans voldoende parkeergelegenheid (in de meeste zijstraten is het op doordeweekse dagen tot 14.00 uur betaald parkeren). Vanaf het Centraal Station is het ongeveer 10 minuten lopen.
Hieronder volgt de routebeschrijving.

Met de auto:

Komende vanuit de richting Utrecht (A12), Rotterdam (A13), Leiden (A4):
U volgt de snelweg (A12) richting Den Haag centrum. Bij afslag 2 (centrum) verlaat u de snelweg. Vanaf deze afslag rijdt u bij het eerste stoplicht rechtdoor. Aan de rechterkant ziet u vervolgens een plein met een groot gebouw, dat is het Paleis van Justitie. Bij het eerstvolgende (tweede) stoplicht (bij 'Gispen kantoorinrichters') gaat u nogmaals rechtdoor. Bij het derde stoplicht gaat u rechtsaf en rijdt de Bezuidenhoutseweg in. De eerste straat aan de rechterkant heet Emmapark. Deze straat rijdt u in en houdt rechts aan. U ben gearriveerd in de Adelheidstraat. Het eerste pand aan uw linkerhand is nummer 8. Welkom bij ons kantoor. Parkeren kunt u achter ons kantoor, de ingang van de parkeerplaats ligt aan uw linkerhand, vlak nadat u aan ons kantoor voorbij bent gereden. Vervolgens even teruglopen naar nr. 8 bij het blauwe naambordje van ons kantoor.

Komende vanuit de richting Wassenaar/Amsterdam (N44/A44):

Vlak voor Den Haag nadert u een grote kruising (Willem Witsenplein) waar u linksaf gaat richting Voorburg. Bij de eerste kruising met stoplichten (op de hoek zit ‘Van Paaschen Makelaars’) gaat u rechtsaf, u rijdt dan de Bezuidenhoutseweg in. De vierde straat aan de linkerkant heet Emmapark. Deze straat rijdt u in en houdt rechts aan. U ben gearriveerd in de Adelheidstraat. Het eerste pand aan uw linkerhand is nummer 8. Welkom bij ons kantoor.


Met het openbaar vervoer:

Vanuit Den Haag Centraal Station (niet te verwarren met Den Haag Holland Spoor) kunt u lopend binnen tien minuten bij ons kantoor zijn. U neemt bij spoor 12 de zijuitgang waarna u onder de Koninklijke Bibliotheek (KB) doorloopt richting het Paleis van Justitie. Na enkele minuten ziet u aan de rechterkant Gispen kantoorinrichters. U loopt nu in de Theresiastraat. U loopt verder rechtdoor en na ongeveer 150 meter gaat u linksaf de Adelheidstraat in. Ons kantoor bevindt zich aan het eind van deze straat aan de rechterzijde op nummer 8. Welkom bij ons kantoor.

Indien u met de tram (of Randstad Rail) wilt gaan, neemt u vanaf het Centraal Station Randstad Rail 2 (richting Leidschendam) of tram 6 (richting Leidschendam). Vanaf het Centraal Station is het de eerste halte, dat is halte ‘Ternoot’. Op de kruising waar u uitstapt loopt u in 1 minuut direct de Adelheidstraat in. Vervolgens loopt u almaar rechtdoor en steekt de Theresiastraat over. Ons kantoor bevindt zich aan het eind van deze straat aan de rechterzijde op nummer 8. Welkom bij ons kantoor.
Routeplanner

Contactinformatie

Adelheidstraat 8
2595 ED Den Haag

Tel: 070 - 3818915

info@wigmansardjoe.nl